Nieuws & Wachtlijst

Kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie zal de vestiging van Hasselt (011/33 27 33) gesloten zijn vanaf zondag 23 december t.e.m. donderdag 3 januari. Nele Vanmuysen is bereikbaar op het telefonisch spreekuur op vrijdag 4 januari van 12u tot 12u30. Jan Vandormael is terug aanwezig vanaf maandag 7 januari.

De vestiging van Eksel (0498/41 14 10) is gesloten vanaf zondag 23 december t.e.m. woensdag 2 januari. Vicky Gielen is bereikbaar op het telefonisch spreekuur op vrijdag 5 januari van 13u tot 13u30. Jens Degroef is terug aanwezig vanaf woensdag 9 januari.

De vestiging van Bree (0470/66 08 48) is gesloten vanaf zaterdag 22 december t.e.m. dinsdag 25 december en vanaf donderdag 27 december t.e.m. zondag 6 januari. Lisa Maesen is aanwezig op het telefonisch spreekuur op woensdag 26 december van 12u30 tot 13u. Anne Jans is terug aanwezig vanaf maandag 7 januari.

Eindejaar

De Psychologie Praktijk wenst ieder fijne decemberdagen en een voorspoedig 2019!

Rode Neuzen Dag

Op vrijdag 30 november vindt Rode Neuzen Dag plaats. Rode Neuzen Dag geeft dit jaar al zijn aandacht aan jongeren, leerkrachten en het mentaal welzijn op school. De Psychologie Praktijk steunt dit mooie initiatief.

Praatc@fé PLUS

Op 1 februari 2019 zal ons vijfde praatc@fé PLUS plaatsvinden. Dit is een plek waar (jong)volwassenen (18-35 jaar) met een autismespectrumstoornis samenkomen en elkaar ontmoeten. Voor meer informatie kan je terecht bij Vicky Gielen (vicky.gielen@psychologiepraktijk.be).

Psychologie Praktijk PLUS heeft als doel het ontwikkelen en steunen van initiatieven die bijdragen tot een kwalitatieve verbetering van de begeleiding en zorg voor kinderen, jongeren en volwassenen met psychische klachten. 

Terugbetaling psychotherapie voor volwassenen

Vanaf 1 januari 2018 krijgen volwassenen die aangesloten zijn bij de CM 50% van het betaalde honorarium terugbetaald met een maximum van 10 euro per sessie. Er zijn maximaal 12 sessies vergoedbaar. Spreek ons zeker aan als u ook op deze tegemoetkoming recht hebt.

Aanmeldingsstop

Na op 1 september de aanmeldingsstop opgeheven te hebben, moeten wij omwille van de talrijke aanmeldingen en het oplopen van de wachttijd tussen aanmelding en eerste contact, opnieuw een aanmeldingsstop afkondigen voor behandeling en diagnostische onderzoeken.

Met verontschuldigingen.

 

 

Webdesign & Hosting: Data-Art