Nieuws & Wachtlijst

Kerst- en nieuwjaarsdagen 2019

Met de kerst-en nieuwjaarsdagen in het verschiet houe je best rekening met het volgende:

  • de vestiging Bree sluit van 24/12/'19 tot en met 02/01/'20 
  • de vestiging Berlingen sluit van 24/12:'19 tot en met 02/01/'20
  • de vestiging Eksel sluit van 23/12/'19 tot en met 02/01/'20
  • de vestiging Hasselt sluit van 23/12/'19 tot en met 02/01/'20

Voor meer informatie bereikbaarheid in deze periode concteer je best je individuele hulpverlener, in dringende gevallen, je huisarts.

Fijne kerstdagen en goed jaareinde!

Praatc@fé PLUS

Op vrijdag 25 oktober 2019 zal ons achtste praatc@fé PLUS plaatsvinden. Dit is een plek waar (jong)volwassenen (18-35 jaar) met een autismespectrumstoornis samenkomen en elkaar ontmoeten. Voor meer informatie kan je terecht bij Vicky Gielen (vicky.gielen@psychologiepraktijk.be).

Psychologie Praktijk PLUS heeft als doel het ontwikkelen en steunen van initiatieven die bijdragen tot een kwalitatieve verbetering van de begeleiding en zorg voor kinderen, jongeren en volwassenen met psychische klachten. 

Thema-avond 'autisme en probleemgedrag'

Op 10 oktober 2019 zal Jan Vandormael spreken op de thema-avond ‘autisme en probleemgedrag’ van de Vlaamse Vereniging Autisme te Aarschot. Verdere informatie volgt.

PsychologiepraktijkPLUS dankt leerlingen Provil!

Met hun befaamde selfie-actie verzamelden de leerlingen van het Provinciaal Instituut te Lommel maar liefst 1200 euro t.v.v. ons goede doel. We willen alle deelnemende leerlingen danken voor hun inzet en motivatie. Via volgende link vind je er meer informatie over: www.provil.be

Ons volgende praatc@fé PLUS kan mede dankzij hen doorgaan op vrijdag 25 oktober 2019!

Nieuwe vestiging

Vanaf heden is er een nieuwe vestiging in Berlingen (Wellen). Voor aanmeldingen binnen deze vestiging dient u zich te melden tot Nele Vanmuysen (nele.vanmuysen@psychologiepraktijk.be).

Cliëntenstop Hasselt

Vanaf heden worden er geen nieuwe cliënten aangenomen in onze vestiging van Hasselt. Voor diagnostische vragen (wachtlijst, kostprijs,...) neemt u best contact op met Nele Vanmuysen (nele.vanmuysen@psychologiepraktijk.be). 

Voor aanmeldingen in onze vestiging van Bree en Eksel dient u zich te melden tot Katrien Nysen (Bree) en Vicky Gielen (Eksel).

Autisme chat

Sinds 28/01/2019 richt de Liga Autisme Vlaanderen een Autisme Chat in. Meer informatie vind je op hun website: https://autismechat.sittool.net/

 
 
 
 
 

Webdesign & Hosting: Data-Art